Izdvajamo

ANTENSKI SUSTAVI - AKCIJA

Nemate antenski sustav

Obratite nam se i složit

ćemo paket po vašoj mjeri

 

 

ANTENSKI SUSTAVI ZA HOTELE I STAMBENE ZGRADE

KABELSKI - SATELITSKI - IPTV -INTERAKTIVNI

 

 


O nama

Tvrtka Premuž d.o.o. osnovana je 1998 godine i jedna je od prvih poduzeća u hrvatskoj koja se bavi sa prodajom, montažom i servisiranjem satelitske opreme, digitalnih i analognih satelitskih receivera te prateće opreme. 10 godina iskustva garancija su naše kvalitete.


Statistika

Posjete Sadržajima : 108965

Potražite nas na Facebook mreži

Facebook Image
Pauk služba - sustav za premještanje i blokiranje nepropisno parkiranih vozila PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Petak, 03 Rujan 2010 19:02

Pauk služba aplikacijsko je rješenje namijenjeno gradskim službama koje istima omogućava efikasnu kontrolu nepropisnog parkiranja u gradovima te koordinaciju odvoza nepropisno parkiranih vozila u suradnji s policijom ili nadležnim komunalnim redarstvom.

Rješenje se koristi na način da svako pauk vozilo ima sa sobom prijenosno računalo s instaliranim programom "Pauk služba" te GPRS, EDGE i HDSPA mobilnom vezom na Internet (T-MOBILE, VIP, TELE2). Djelatnici pauk službe na vlastitu inicijativu ili na nečiji poziv reagiraju na način da izlaze na teren do vozila koje predstavlja problem u prometu.

Nakon što djelatnici stignu na mjesto, putem naloga upisuju osnovne podatke o vozilu (registraciju vozila, oznaku, marku vozila, lokacija prekršaja itd.) te vozilo fotografiraju iz više kuteva. Nakon što su te podatke unijeli, preko programa kontaktiraju policiju ili nadležno komunalno redarstvo te GPRS, EDGE ili HDSPA vezom šalju tek upisane podatke na odobrenje policijskom službeniku ili prometnom redaru.

S druge strane, u policiji ili redarstvu, dolazi poruka da je poslan novi nalog na odobrenje. Dežurni policijski službenik ili komunalni redar na osnovu podataka koji su stigli i pregledom slika utvrđuje postoji li osnova za premještanje vozila ili ne.
Službena policijska osoba ili komunalni redar ispunjavaju podatke kojima potvrđuju da se vozilo može ili ne odvesti na deponij, potvrđuju ili upisuju iznos kazne te svoje bilješke. Nakon toga se podaci vraćaju natrag u pauk vozilo.

Djelatnici su za to vrijeme čekali odgovor policije ili redarstva te postupaju dalje prema uputama odnosno vozilo premještaju na deponij ili eventualno izdaju račun vlasniku vozila koji je u međuvremenu stigao.

Ukoliko se vozilo premješta na deponij tada se na deponiju utvrđuje datum primitka vozila, datum izdavanja te se nakon toga izdaje račun prilikom podizanja vozila od strane vlasnika.

Rješenje "Pauk služba" nema ograničenja u pogledu količine upisanih podataka ili slika.

Program može raditi tako da se instalira na više pauk vozila i u više nadležnih policijskih postaja ili komunalnih redarstava.

Svaki korisnik se prilikom prijave u program jedinstveno identificira te se na taj način točno može vidjeti tko je i kada što radio. Npr. vidi se tko je i kada nalog napravio, tko ga je potvrdio ili odbio, tko je vozilo zaprimio na deponiju, tko je izdao vozilo i račun.

Program omogućava i ispis na pisač raznih izvještaja i računa. Također je moguć izvoz podataka u neki od standardnih formata ( PDF...)

Za više informacija kontaktirajte nas i organizirat ćemo besplatnu prezentaciju aplikacije za Vas.