Sustavi i usluge

Antenski sustavi, Wireless sutavi, Total TV

Antenski Sustavi

Antene Premuž

Antenski sustavi

Zajednički antenski sustav je sastavni dio svakog novosagrađenog ili postojećeg višestambenog objekta, apartmana, hotela, i sl. Za manje sustave ne koristi se pretvorba TV signala ( programabilna pojačala i multiprekidači ), dok za veće antenske instalacije sa velikim brojem priključaka je potrebno TV signal transmodulirati tj. pretvoriti u oblik prikladan za prijenos kroz koaksijalni razvod. Takve sustave je potrebno redovno pregledavati i servisirati, barem jednom godišnje.

Mjerni protokol tj. mjerenje kvalitete TV signala obavljamo uz pomoć DVB-T/T2/S/S2/C mjernog instrumenta tipa Promax koji ima funkciju datalogger-a. Mjerne rezultate iz mjernog instrumenta u pisanom obliku zajedno sa certifikatima aktivne opreme, predajemo investitoru za potrebe tehničkog pregleda.

Wireless sustavi

Profesionalna Wi-Fi infrastrukturna rješenja obuhvaćaju uređaje za širokopojasni bežični pristup Internetu (access point, AP), uređaje za upravljanje i konfiguraciju AP-ova (kontrolere) te alate za predikcijsko planiranje, analizu kvalitete implementiranih bežičnih mreža snimanjem spektra te uređaje i aplikacije za lokacijsko bazirane servise. Pristupne točke (AP) su uređaji koji omogućavaju bežičan pristup Internetu klijentskim uređajima kao što su računala, tableti i pametni telefoni. AP-ovi rade u 2.4 GHz i, ili u 5 GHz nelicenciranim frekvencijskim pojasevima, a osnovna podjela je na pristupne točke za unutarnju ili vanjsku upotrebu.
Wireless sustav može biti puno više od pukog prijenosa podataka s kojim se susrećemo u svakodnevnom životu. Obratite nam se kako bi uz pomoć naših IT stručnjaka  i vas wireless sustav postao jedna od snažnih karika vašeg poslovanja prilagođen specifično za vašim željama i potrebama.

01

Ugostitelji

02

Tvrtke

03

PTP Linkovi

Wireless HotSpot sustavi omogućavaju korisniku/gostu/kupcu jednostavno spajanje na internet, a istovremeno Vama omogućava potpunu kontrolu nad wireless mrežom, autorizaciju korisnika i reklamiranje Vaših usluga ili proizvoda po potrebi. Kao okosnicu sustava koristimo superstabilni Linux operativni sustav sa MySQL bazom podataka i RADIUS serverom za autorizaciju i accounting korisnika. Naše višegodišnje iskustvo u radu sa MikroTik uređajima i Linux serverima Vam jamči da Vam mreža neće pasti kada je najpotrebnija i pod najvećim opterećenjem. Ukoliko trebate savjet ili ponudu, obratite nam se kako
bih Vam pomogli. Najbolja primjena su kampovi na moru i ugostiteljski objekti.

HOTSPOT

Bežićni pristup internetu-HotSpot

HotSpot sustav omogućuje korisnicima bežično spajanje na internet u vremenu boravka u Vašem objektu. Za goste to znači da u svakom trenutku, iz Vašeg objekta mogu pristupiti internetu i obavljati on-line banking i e-mail, pratiti vlastite poslove, pretraživati web, istražiti ponudu u okolici, pronaći lokacije koje će posjetiti (izlete, restorane…) ili uploadati fotografije i filmove s odmora.


Bežični pristup internetu u Vašem objektu znači poboljšanje razine usluge, privlačenje gostiju i njihovo zadržavanje na lokaciji, a time povećanje konzumacije i prihoda.

 

Naš sustav za HotSpot je baziran na softveru otvorenoga koda visoke kvalitete te je upogonjen na  inačici Linuxa servera namijenjenih upotrebi u najsloženijim računalnim okolinama te projektiranim za stabilan i brz mrežni rad.

wifi

Uvođenjem bežičnog pristupa internetu:

Za koga je HotSpot namjenjen

wifi

Zašto HotSpot?

Bežični pristup internetu u Vašem objektu znači poboljšanje razine usluge, privlačenje gostiju i njihovo zadržavanje na lokaciji, a time povećanje konzumacije i prihoda.

Internet je u današnje vrijeme potreba,  a ne luksuz!

Marketing i dodatni komunikacijski kanali

Prilikom početka korištenja wireless hotspot interneta na Vašoj lokaciji, svaki korisnik je preusmjeren na Login stranicu. Na njoj ja predviđen prostor za vaše informacije odnosno oglašavanje. Nakon odobreneg pristupa internetu, korisnik se može preusmjeriti na Vašu web stranicu po izboru. Također, moguće je izrada funkcije preplate na “Newsletter”, čime si omogućavate daljnje komuniciranje sa gostima Vaše lokacije.

Potpuna Usluga

Mi se brinemo se o kompletnoj usluzi, od pregleda lokacije, planiranja i odabira opreme, do instalacije i održavanja. Bez obzira radi li se o malom objektu ili o velikom sustavu, naši stručnjaci i njihovo iskustvo u telekomunikacijama jamstvo su da će instalacija biti vrhunski izvedena.
Prepustite brigu o cjelokupnom IT sustavu našim stručnjacima.

Total TV

Kristalno čista slika na tvom HD televizoru, kreni u HD avanturu

GLEDAJTE NAJPOPULARNIJE TV PROGRAME PUTEM SATELITA

Total_TV_logo